Argeș Mall se învârte după soare. Iată programul de funcționare! (2024)

Argeș Mall se învârte după soare. Iată programul de funcționare! Astăzi, 25.04.2024, Prime Kapital, dezvoltator și investitor pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est, a inaugurat, la Pitești, cel mai nou proiect al companiei: ARGEȘ MALL.

ARGEȘ MALL devine oficial cel mai mare centru comercial din județul Argeș și din regiunea Sud-Muntenia, ca urmare a unei investiții de peste 100 de milioane de euro.

CITEȘTE ȘI.Renault anunță deschiderea comenzilor pentru Noul Captur. Acesta va fi disponibil în România de la 19.000 euro

Cu o suprafață construită totală de peste 77.000 mp și cu o capacitate de peste 2.000 de locuri de parcare, ARGEȘ MALL găzduiește:

» Peste 140 de magazine și insule comerciale;
» O zonă uriașă de food court (peste 3.500 mp), cu design tip grădină interioară și cu terasă panoramică spre Lacul Prundu;
» Spații de entertainment și servicii;

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

Argeș Mall se învârte după soare. Iată programul de funcționare!

▼ Printre brandurile internaționale și naționale prezente în noul mall se numără:

Peek & Cloppenburg, Douglas, JD Sports, Mango, Maxipet, Mohito, Smyk All for Kids, TEDi, Terranova, AC&Co, Bookcity, Buzz, DAAR, English Home, Fressnapf, Hermosa, Hiperfarmacia Dr Max, Il Passo, dar şi o selecţie de branduri internaţionale şi naţionale: Zara, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Reserved, House, Cropp, Sinsay, Altex, B&B Collection, Cărtureşti, C&A, CCC, Cocodrillo, Colin’s, Deichmann, DM, Esenţa Plant, Flanco, Gerovital, Gryxx, Help Net, Hervis, Inmedio, Intersport, KVL, Lee Cooper, Timeout, LC Waikiki, Lensa, Marelbo, Meli Melo deco, Mizar, Motivi, New Yorker, Nissa, Noriel, Office Shoes, Optiblu, Pepco, Sephora, Splend’or, Sport Vision, Sportissimo, Teilor, Tezyo, Tom Tailor, Xpress.

CITEȘTE ȘI.VIDEO. Piesa de rezistență din biroul unui primar. E ceva…de colecție!

Multe dintre acestea sunt prezente în premieră în Pitești.

De exemplu, renumitul retailer multi-brand din industria fashion PEEK & CLOPPENBURG marchează, prin locația de 1.800 mp din ARGEȘ MALL, intrarea pe piața din județ, dar și deschiderea magazinului cu nr. 11 în România. Cu ocazia acestui eveniment, PEEK & CLOPPENBURG îi va răsfăța pe clienții noului centru comercial cu o atmosferă plină de surprize, dar și cu un discount de 20% la produsul preferat.

▼ Brandurile grupului Inditex aduc cel mai nou concept global de design și magazin eco eficient.

CITEȘTE ȘI. Video. Nebuniiiiieeeeeee. S-au călcat pe picioare la deschiderea celui mai mare centru comercial din regiunea Muntenia – Argeș Mall

Cele mai noi colecții lansate la nivel global vor fi prezente în magazinele Zara, Pull&Bear, Bershka și Stradivarius din Argeș Mall. Clienții se vor putea bucura, în premieră, de noua secțiune dedicată colecțiilor pentru copii. Brandurile Inditex sunt recunoscute pentru tehnologiile integrate în magazinele lor fizice. Astfel, Zara aduce pentru clienții argeșeni aparatul SILO, un dispozitiv care predă în sistem automatizat coletele online fără să mai fie necesară implicarea personalului din magazin. De asem*nea, cabinele de probă inteligente ajută brandul să personalizeze gama de articole în funcție de preferințele clientului din magazin.

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #pitesti

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

▼Operatorul comercial de tip ancoră este cel mai mare hipermarket Carrefour din regiune.

Magazinul dispune de o suprafață de vânzare de aproximativ 6.000 de metri pătrați și susține dezvoltarea comunității locale, prin generarea a 140 de locuri noi de muncă. Clienții pot regăsi în noul magazin Carrefour peste 30.000 de produse alimentare și non-alimentare, alături de o experiență shop-in-shop unică. Ponderea de produse românești prezentă la raft este una semnificativă datorită producătorilor locali și programelor naționale pe termen lung, cu impact pozitiv în societate, susținute de Carrefour.

CITEȘTE ȘI. Produse de la 20 de lei, pentru cadouri de Iepuraș, pe care le găsiți la LIDL. Sunt WOW

▼3.600 mp sunt dedicați zonei care reunește cele mai apreciate lanțuri din Food Industry, de asem*nea multe dintre ele prezente pentru prima dată în județul Argeș.

Aici, clienții ARGEȘ MALL se pot bucura de preparatele delicioase și ofertele unora dintre cei mai căutați operatori din domeniu: Burger King, Cartofisserie, Chopstix, Fryday, Juba Café, Popeyes, Puii Mei sau Sheriff Real Food.

CITEȘTE ȘI.Dispar ouăle din toate supermarketurile! Cât este prețul la ouă înainte de Paște!

Centrul comercial aduce și o selecție de nume cunoscute deja publicului local: Dolcesco, Inmedio, Jerry’s Pizza, KFC, Mayore, McDonald’s, Mesopotamia, Pizza Bonita, Pizzeria Sapori, restaurantul Grota Rece, Spartan, Starbucks, Uncle John, precum și Elite Slots Casino.

CITEȘTE ȘI.Super ofertă la Kaufland. Produsul la mare căutare în rândul gospodinelor este la aproape jumătate de preț, la raft de AZI

▼În ceea ce privește facilitățile disponibile în noul centru comercial, acesta asigură o zonă generoasă de relaxare, un parc spre zona de promenadă a lacului ce include și o pistă de alergare, un loc de joacă de peste 600 mp, o sală de fitness de peste 1.000 mp, cazinou, cafenele, servicii bancare (Banca Transilvania), amanet și exchange (Avangard, Money Gold), pet shop (Fressnapf și Maxipet), optică (Lensa, Optiblu, Zof Optica), curățătorie (Mura my laundry), farmacie (Hiperfarmacia Dr Max și Help Net), plafar (Esența Plant), dar și servicii de telefonie (Orange și Vodafone), precum și multe altele.

CITEȘTE ȘI. Ramele de ochelari: ce modele îți poți alege

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel #pitesti

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

▼4 zile de entertainment marchează deschiderea noului Argeș Mall, gazdele având planificate activități pentru toate vârstele începând de joi, 25 aprilie, până duminică, 28 aprilie.

CITEȘTE ȘI.Câți bani îți dă Statul ca să îți montezi panouri fotovoltaice în anul 2024. Ce trebuie să faci pentru asta?

Acrobații, animații, Video Booth 360°, cabină foto, baloane modelate, pantomimă, păpuși și roboți gigant, parada Trio Butterfly, jonglerii, spectacole de percuție sunt doar câteva elemente din programul pregătit de Argeș Mall pentru clienții și vizitatorii care vor trece pragul noului centru comercial, în primele 4 zile de la deschidere. Astfel, opțiunile de entertainment se vor îmbina perfect cu shoppingul de calitate și momentele de relaxare.

***

ARGEȘ MALL este situat în Pitești, pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 37. Realizarea sa a presupus un amplu proiect de regenerare urbană, prin reconversia unei zone industriale de aproximativ 13 hectare din sudul municipiului într-un complex comercial imens care oferă peste 1.500 de locuri de muncă.

CITEȘTE ȘI.Cea mai șmecheră pasarelă din Pitești care te duce fix la Mall-ul imens din Argeș

Accesul dinspre centrul orașului este facilitat de o nouă pasarelă auto și pietonală, care leagă Bulevardul Republicii de zona Tudor Vladimirescu – un proiect de infrastructură de aproximativ 8 milioane de euro, finanțat de Prime Kapital.

Centrul comercial va fi accesibil și prin mijloacele de transport public, fiind în acest sens înființată o nouă linie operată de societatea Publitrans (1B), ce va deservi un traseu cu 6 stații pe sensul de dus și 8 stații pe sensul de întoarcere.

CITEȘTE ȘI.Alocații de 700 lei pentru cei sub această vârstă! Suma va intra în cont la începutul lunii Mai

Programul de funcționare al ARGEȘ MALL va fi zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și între orele 08:00 și 22:00 pentru clienții hipermarketului Carrefour.

Pentru mai multe detalii, accesați: www.primekapital.com și www.argesmall.ro.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina deFacebook, pe grupulCititorii Ziarului din Muscel, peTik Toksau direct pe canalul deWhatsApp.

Argeș Mall se învârte după soare. Iată programul de funcționare! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 5547

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.