Branduri în premieră la Argeș Mall! Cel mai mare centru comercial din Sud-Muntenia este la Pitești - Jurnalul de Arges (2024)

Cel mai mare centru comercial din județul Argeș și din regiunea Sud-Muntenia este la Pitești. Prime Kapital, dezvoltator și investitor pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est, a inaugurat, astăzi, cel mai nou proiect al companiei.

Branduri în premieră la Argeș Mall! Cel mai mare centru comercial din Sud-Muntenia este la Pitești - Jurnalul de Arges (1)

Argeș Mall oferă peste 1.500 de locuri de muncă și găzduiește peste 140 de magazine și insule comerciale, o zonă uriașă de food court (peste 3.500 mp), cu design tip grădină interioară și cu terasă panoramică spre Lacul Prundu și spații de entertainment și servicii. Investiția este de peste 100 de milioane de euro. Mall-ul are o suprafață construită totală de peste 77.000 mp și peste 2.000 de locuri de parcare.

Citește și Video. S-a deschis Argeș Mall. Publicul a luat cu asalt magazinele

Printre brandurile internaționale și naționale prezente în noul mall se numără: Peek & Cloppenburg, Douglas, JD Sports, Mango, Maxipet, Mohito, Smyk All for Kids, TEDi, Terranova, AC&Co, Bookcity, Buzz, DAAR, English Home, Fressnapf, Hermosa, Hiperfarmacia Dr Max, Il Passo, dar şi o selecţie de branduri internaţionale şi naţionale: Zara, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Reserved, House, Cropp, Sinsay, Altex, B&B Collection, Cărtureşti, C&A, CCC, Cocodrillo, Colin’s, Deichmann, DM, Esenţa Plant, Flanco, Gerovital, Gryxx, Help Net, Hervis, Inmedio, Intersport, KVL, Lee Cooper, Timeout, LC Waikiki, Lensa, Marelbo, Meli Melo deco, Mizar, Motivi, New Yorker, Nissa, Noriel, Office Shoes, Optiblu, Pepco, Sephora, Splend’or, Sport Vision, Sportissimo, Teilor, Tezyo, Tom Tailor, Xpress.

Branduri în premieră la Argeș Mall! Cel mai mare centru comercial din Sud-Muntenia este la Pitești - Jurnalul de Arges (2)
Branduri în premieră la Argeș Mall! Cel mai mare centru comercial din Sud-Muntenia este la Pitești - Jurnalul de Arges (3)
Branduri în premieră la Argeș Mall! Cel mai mare centru comercial din Sud-Muntenia este la Pitești - Jurnalul de Arges (4)
Branduri în premieră la Argeș Mall! Cel mai mare centru comercial din Sud-Muntenia este la Pitești - Jurnalul de Arges (5)
Branduri în premieră la Argeș Mall! Cel mai mare centru comercial din Sud-Muntenia este la Pitești - Jurnalul de Arges (6)

PEEK & CLOPPENBURG și-a deschis, la Pitești, al 11-lea magazin din România

Multe dintre aceste branduri sunt prezente în premieră în Pitești. De exemplu, renumitul retailer multi-brand din industria fashion PEEK & CLOPPENBURG marchează, prin locația de 1.800 mp din ARGEȘ MALL, intrarea pe piața din județ, dar și deschiderea magazinului cu nr. 11 în România. Cu ocazia acestui eveniment, PEEK & CLOPPENBURG îi va răsfăța pe clienții noului centru comercial cu o atmosferă plină de surprize, dar și cu un discount de 20% la produsul preferat.

Citește și Primarul Gentea, la deschiderea Argeș Mall: „Avantajele sunt enorme pentru Pitești”

Brandurile grupului Inditex aduc cel mai nou concept global de design și magazin eco eficient

Cele mai noi colecții lansate la nivel global vor fi prezente în magazinele Zara, Pull&Bear, Bershka și Stradivarius din Argeș Mall. Clienții se vor putea bucura, în premieră, de noua secțiune dedicată colecțiilor pentru copii. Brandurile Inditex sunt recunoscute pentru tehnologiile integrate în magazinele lor fizice. Astfel, Zara aduce pentru clienții argeșeni aparatul SILO, un dispozitiv care predă în sistem automatizat coletele online fără să mai fie necesară implicarea personalului din magazin. De asem*nea, cabinele de probă inteligente ajută brandul să personalizeze gama de articole în funcție de preferințele clientului din magazin.

Hipermarketul Carrefour a generat 140 locuri de muncă

Magazinul Carrefour dispune de o suprafață de vânzare de aproximativ 6.000 de metri pătrați și a generat 140 de locuri noi de muncă. Clienții pot regăsi în noul magazin Carrefour peste 30.000 de produse alimentare și non-alimentare. Ponderea de produse românești prezentă la raft este una semnificativă datorită producătorilor locali și programelor naționale pe termen lung, cu impact pozitiv în societate, susținute de Carrefour.

Citește și Carrefour a deschis la Pitești al 57-lea magazin din rețea

Cele mai apreciate lanțuri din industria alimentară

3.600 mp sunt dedicați zonei care reunește cele mai apreciate lanțuri din Food Industry, de asem*nea multe dintre ele prezente pentru prima dată în județul Argeș.

Aici, clienții ARGEȘ MALL se pot bucura de preparatele delicioase și ofertele unora dintre cei mai căutați operatori din domeniu: Burger King, Cartofisserie, Chopstix, Fryday, Juba Café, Popeyes, Puii Mei sau Sheriff Real Food.

Centrul comercial aduce și o selecție de nume cunoscute deja publicului local: Dolcesco, Inmedio, Jerry’s Pizza, KFC, Mayore, McDonald’s, Mesopotamia, Pizza Bonita, Pizzeria Sapori, restaurantul Grota Rece, Spartan, Starbucks, Uncle John, precum și Elite Slots Casino.

În ceea ce privește facilitățile disponibile în noul centru comercial, acesta asigură o zonă generoasă de relaxare, un parc spre zona de promenadă a lacului ce include și o pistă de alergare, un loc de joacă de peste 600 mp, o sală de fitness de peste 1.000 mp, cazinou, cafenele, servicii bancare (Banca Transilvania), amanet și exchange (Avangard, Money Gold), pet shop (Fressnapf și Maxipet), optică (Lensa, Optiblu, Zof Optica), curățătorie (Mura my laundry), farmacie (Hiperfarmacia Dr Max și Help Net), plafar (Esența Plant), dar și servicii de telefonie (Orange și Vodafone), precum și multe altele.

Citește și Este economia zonei euro în sfârșit pe drumul spre redresare?

4 zile de distracție

De joi, 25 aprilie, până duminică, 28 aprilie, au loc animații, Video Booth 360°, cabină foto, baloane modelate, pantomimă, păpuși și roboți gigant, parada Trio Butterfly, jonglerii, spectacole de percuție. Detalii, AICI.

Pasarelă auto și pietonală

ARGEȘ MALL este situat în Pitești, pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 37. Pentru construirea lui a fost regenerată o zonă industrială de aproximativ 13 hectare din sudul municipiului.

Accesul dinspre centrul orașului este facilitat de o nouă pasarelă auto și pietonală, care leagă Bulevardul Republicii de zona Tudor Vladimirescu – un proiect de infrastructură de aproximativ 8 milioane de euro, finanțat de Prime Kapital.

Citește și Piteştiul în Simfonie, cu energie şi cu bucurie!

Linia 1 B, pentru clienții Argeș Mall

Centrul comercial va fi accesibil și prin mijloacele de transport public, fiind în acest sens înființată o nouă linie operată de societatea Publitrans (1B), ce va deservi un traseu cu 6 stații pe sensul de dus și 8 stații pe sensul de întoarcere.

Programul de funcționare al ARGEȘ MALL va fi zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și între orele 08:00 și 22:00 pentru clienții hipermarketului Carrefour.

Citește și Pitești. Traseul autobuzelor „1B” către Argeș Mall

Pentru mai multe detalii, accesați: www.primekapital.com și www.argesmall.ro.

Branduri în premieră la Argeș Mall! Cel mai mare centru comercial din Sud-Muntenia este la Pitești - Jurnalul de Arges (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated:

Views: 5541

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.